WIE WORDT
HOLLAND’s BEST DRAGQUEEN 2022
23 oktober 2022 in Villa Thalia

WIE WORDT
HOLLAND’s BEST DRAG ARTIST 2023
april 2023 in Villa Thalia

Pers over Miss Travestie Holland

Netherlands: Dutch drag queen Ynel Regalo wins Holland’s Best Drag Queen 2019 with moving performance of “Proud”

In Tel Aviv, Tamara Todevska’s emotional performance of “Proud” gave North Macedonia its best ever Eurovision result. Now the song continues to move audiences, this time at Holland’s Best Drag Queen 2019. Drag queen Ynel Regalo scored a victory in the competition with a lip-sync interpretation of “Proud”.

lees verder

‘’Ik vind het leuk om iets neer te zetten waarvan ik denk dat dat het perfecte wezen is.‘’

Roy is 42 jaar en werkt als steward in het dagelijks leven. Daarnaast transformeert hij in het nachtleven naar drag queen als Chrystal Conners.

lees verder

Holland’s Best Drag Queen: meer dan alleen een man in een jurk

Wie is de mooie Drag Queen van Nederland? Zestien kandidaten strijden voor deze felbegeerde titel tijdens Holland’s Best Drag Queen.

lees verder

Roy over zijn alterego: ‘Chrystal heeft wel een Rotterdams temperament’

Roy den Burger Olivero, de ex-cowboy van de Vengaboys, heeft de Miss Travestie Holland-verkiezing gewonnen! En nu is hij dan onze Rotterdammer van de Week, want wij zijn natuurlijk benieuwd wat Roy en Chrystal Conners – zijn artiestennaam – zo Rotterdams maken.

lees verder

Ik ben er klaar voor mijn nek uit te steken voor de jongere generatie

Zestien dragqueens gingen afgelopen weekend de strijd met elkaar aan voor de titel Miss Travestie Holland. De Rotterdamse drag Chrystal Conners ging er uiteindelijk met de titel vandoor. “Ik heb voor het eerst in mijn leven genoten van een optreden.”

lees verder

Patty Pam-Pam is Miss Travestie Holland 2017

Villa Thalia in Rotterdam was gisteren het decor van de dertigste Miss Travestie Holland-verkiezing. Twaalf dragqueens streden om de felbegeerde sjerp en na een spannende wedstrijd ging de Limburgse Miss Patty Pam-Pam er met de titel vandoor.

lees verder

Miss Travestie Holland komt uit Amstenrade

Dragqueen Pieter Roberts uit Amstenrade is in zijn hoedanigheid van Miss Patty Pampam uitgeroepen tot Miss Travestie Holland 2017.

lees verder

In een hokje met | Pieter, Patty Pam-Pam

In hokjes denken. We doen het allemaal, ja ook jij! Velen zijn zich er niet bewust van, maar zo werkt ons brein nu eenmaal. Want ja, categoriseren helpt je lekker in je dagelijkse leven.

lees verder

Miss Patty Pam-Pam wint Miss Travestie Holland 2017

Miss Patty Pam-Pam is gisteren in Rotterdam verkozen tot Miss Travestie Holland 2017. Na een zeer spannende avond vol sterke en diverse optredens verkoos de jury met onder andere drag legende Dusty, Julian Beusker en Frank Sanders de Limburgse diva tot winnaar.

lees verder

Koning op bezoek bij COC Nederland

Koning Willem-Alexander brengt op 22 november een bezoek aan COC Nederland. De koning spreekt met LHBT's uit verschillende groepen van de Nederlandse samenleving. Ook gaat hij in gesprek met medewerkers en vrijwilligers van COC Nederland en regionale COC-verenigingen. Het bezoek van de koning staat in het teken van het 70-jarig jubileum van de organisatie.

lees verder

Niki Today is Miss Travestie Holland 2016

Als relatief groentje in de Nederlandse drag scene werd travestiet Niki Today gisterenavond uitgeroepen tot ‘Miss Travestie Holland 2016’. Twaalf ‘meiden’ schitterden in de door Stichting Pink Promiss georganiseerde finale avond. Wij spraken met een dolgelukkige miss Today maar vroegen haar ook naar de nare reacties die momenteel op het internet circuleren.

lees verder

'Voortaan wel even de benen scheren, dames!'

Villa Thalia in Rotterdam barstte afgelopen zondag van de glitter, pruiken en plaknagels. Wij waren aanwezig om verslag uit te brengen van de Miss Travestie Holland 2016-verkiezing. Een heerlijk Hollands feestje met een vilein Vlaams nasmaakje.

lees verder

Volkskrant.nl

De premiereshow deze week begon eigenlijk al ver voor aanvang in de foyer, waar Tiffanie Deelight, uitgeroepen tot Miss Travestie Holland 2015, en haar voorgangster uit 2014 in vol ornaat als trotse pauwen paradeerden. Voelen ze geen vervelende concurrentie van al die andere fraai opgebouwde dames, zoals Jennifer Hopelezz, die met haar looks een voorbeeld lijkt te zijn geweest voor de Oostenrijkse Songfestivaldiva Conchita Wurst. Tiffanie Deelight: 'Schat, er is maar één Miss Holland."